Θυμάστε τον Ιβάν Ντράγκο από το «Ρόκυ»; Δείτε πώς είναι σήμερα (photos)

«Τρώει» επικό κράξιμο στα social media.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ο Ιβάν Ντράγκο ήταν ο άνθρωπος που τα έβαλε με τον Ρόκυ Μπαλμπόα και λίγο έλειψε να… γκρεμίσει τον θρυλικό Αμερικάνο πυγμάχο από την κορυφή. Ήταν το «πρόσωπο» της Σοβιετικής Ένωσης κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά την διάρκεια του «ψυχρού πολέμου».

Ωστόσο, ο Ντολφ Λάντγκρεν, ο οποίος ενσάρκωσε τον Ιβάν Ντράγκο στην ταινία «Ρόκυ 4: Η Γιγαντομαχία» δεν έχει κάποια σχέση με την Ρωσία, μια και είναι Σουηδός ηθοποιός, ο οποίος πλέον είναι 62 ετών. Πρόσφατα, επέστρεψε στην… επικαιρότητα εξαιτίας μιας ανακοίνωσης που έκανε στο Instagram και δέχθηκε απίστευτο τρολάρισμα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Συγκεκριμένα, ο Ντολφ Λάντγκρεν ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Έμα Κρόκνταλ, η οποία είναι μόλις 24 Μαΐων. Μάλιστα, έχει την ίδια ηλικία με την κόρη του Ίντα, ενώ έχει μία ακόμα κόρη, την Γκρέτα που είναι 18 ετών. Άμεσα, οι χρήστες της διάσημης πλατφόρμας του έδωσαν συγχαρητήρια για τον επικείμενο γάμο της… κόρης του.

Ωστόσο, λίγο μετά που έγινε γνωστό πως η Έμα Κρόκνταλ είναι η νέα σύντροφος του Ντολφ Λάντγκρεν τα σχόλια έγιναν επικριτικά για τον «Ιβάν Ντάγκο», ο οποίος δείχνει να έχει διατηρηθεί σε εξαιρετική φόρμα.

Δείτε παρακάτω στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-σοκ: Μαθητής πέταξε από τον τέταρτο όροφο συμμαθητή του (video)

Δεν μπορούσε να μπει στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα – Δείτε τι έφτιαξε (video)

Ρίχνετε το λάδι στον νεροχύτη μετά το τηγάνισμα; Σταματήστε αμέσως (photos)

Exit mobile version