Κάμπος: Εδώ και τώρα επιθετικό – Άρεσε ο Δάρλας

Ξεκάθαρη έκανε την ανάγκη ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής στου διοικούντες του Άρη ο Πάουλο Κάμπος

Η επιθυμία, μάλιστα, του Βραζιλιάνου τεχνικού είναι ο παίκτης να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη πριν το τέλος του μήνα, προκειμένου να είναι άμεσα διαθέσιμος, από το πρώτο παιχνίδι της επόμενης χρονιάς.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Γαλανός ξεκαθάρισε στον αδερφό και εκπρόσωπο του Σέρχιο Κόκε ότι θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα την οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωση, μάλιστα, που ο Ισπανός επιθετικός απαντήσει αρνητικά, τότε οι «κίτρινοι» θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με τους παίκτες που τους έχουν προταθεί ως εναλλακτικές λύσεις. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται ο Άρης να κινηθεί και για την απόκτηση δεξιού μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά το «διαζύγιο» με τον Νίκο Ψυχογιό.

Θετικές εντυπώσεις ο Δάρλας

Ο Πάουλο Κάμπος έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε και στη δεύτερη προπόνηση, στην οποία συμμετείχε ο Φίλιππος Δάρλας. Ο Ελληνας αμυντικός δεν είναι σίγουρα στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης, όμως ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης το διάστημα στο οποίο δεν συμμετείχε σε επίσημα παιχνίδια, ενώ τον βοηθάει και η εμπειρία του να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός πιστεύει ότι ο Δάρλας μπορεί να του δώσει λύσεις αγωνιζόμενος σε τρεις θέσεις (αριστερό μπακ, κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ) και, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει την έγκριση για την απόκτησή του.

Exit mobile version