Καβακάς: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Τίμος Καβακάς αναφέρθηκε στο χθεσινό (8/8) φιλικό αγώνα με του Πανελευσινιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας πως η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη την στιγμή που πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς μετά το θετικό (1-0) τεστ απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου»:

«Στα πλαίσια της προετοιμασίας μας και τελειώνοντας το πρώτο στάδιο της, δώσαμε το δεύτερο φιλικό μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Τα φιλικά έχουν σκοπό να δούμε τις αδυναμίες μας αλλά και τις δυνατότητες μας. Δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και διάφορα πρόσωπα και μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη άποψη, όσο αφορά τις τελικές αποφάσεις που θα πάρω. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας και νομίζω μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

Σχετικά με το φιλικό του Σαββάτου με τον ΠΑΣ, είδαμε κάποια θετικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα μας όσο αφορά τον καινούργιο τρόπο παιχνιδιού. Είδαμε και κάποιες αδυναμίες μας τις οποίες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε μέσα από τη διαδικασία της προπόνησης. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μέσα από την πολλή και ποιοτική δουλειά και τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα -γιατί μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια καινούργια ομάδα- θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Δεν ενθουσιαζόμαστε αλλά ούτε και απογοητευόμαστε τη δεδομένη στιγμή και θα πρέπει να κοιτάξουμε να έχουμε μια ισορροπία σε ό,τι κάνουμε».

Exit mobile version