Καλαμάτα: Παραιτείται η διοίκηση Ράλλη!

Το ταπεινωτικό 7-0 στην Σπάρτη και ο μαθηματικός υποβιβασμός της Μαύρης Θύελλας στο τοπικό δρομολογούν εξελίξεις στην Καλαμάτα.

Ο Γιώργος Ράλλης θορυβημένος από την… χιονοστιβάδα των αρνητικών εξελίξεων συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να… διερευνηθούν τα αίτια της συντριβής στην Σπάρτη αλλά και να αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε πολύ τεταμένο κλίμα και υπήρξαν έντονες διαφωνίες τόσο για τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα στην καταστροφή όσο και για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν. Ο Άλκης Καραγιάννης μάλιστα ήταν αυτός που ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ράλλη και ανακοίνωσε την παραίτησή του από το ΔΣ της ομάδας πράγμα που σημαίνει πως ο πρόεδρος της Καλαμάτας είναι υποχρεωμένος πλέον να δρομολογήσει εξελίξεις. Το σχήμα από 7μελές που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι γίνεται πλέον τριμελές, δεν υπάρχει δηλαδή πλειοψηφία, οπότε ο Ράλλης πρέπει να κάνει την επόμενη κίνηση που είναι είτε να πάει σε έκτακτη γενική συνέλευση είτε σε διοίκηση πρωτοδικείου! Το πιθανότερο είναι το πρώτο και έτσι εντός ίσως και της ημέρας υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Το άλλο θέμα που απασχόλησε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο είναι το προπονητικό τιμ με τον Γιώργο Ράλλη να επιρρίπτει ευθύνες (!) στους Λουκά, Μπάμπαλη και Γαλανόπουλο οι οποίοι ανέλαβαν το βάρος να οδηγήσουν την ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές μετά την παραίτηση Καλογιαννίδη. Μάλιστα έγινε και διερευνητική επαφή με προπονητή ο οποίος μίλησε με τον Ράλλη αλλά επιφυλάχθηκα να δώσει απάντηση.

Πηγή: «sport365»

Exit mobile version