Καλαμάτα: Στη… μάχη με ένεση ο Ραχίμ

Ο Ραχίμ σφίγγει τα δόντια και δείχνει να προλαβαίνει το κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα της Καλαμάτας κόντρα στην Χαλκίδα το αποτέλεσμα του οποίοι ενδεχομένως να κρίνει το μέλλον της στην κατηγορία.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στην γάμπα μετά από χτύπημα στο ματς με το Λεβάντε και μάλιστα πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο Ραχίμ έλαβε μέρος για λίγο και στο οικογενειακό διπλό και στην συνέχεια αποχώρησε προκειμένου να κάνει θεραπεία. Το ματς της Κυριακής είναι το ματς της χρονιάς για την Καλαμάτα και δεν χάνεται με… τίποτα οπότε εφόσον παραστεί ανάγκη ίσως κάνει και ένεση για να είναι στην διάθεση του Κώστα Καλογιαννίδη.

Αντίθετα, οι Βασίλης Κακαλής και Νικόλας Θεοδώρου δεν εμφανίσθηκαν στην προπόνηση ενημερώνοντας πως αποχωρούν. Ο Κακαλής είχε δυο συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα (βασικός με Βάρδα και αλλαγή στα Ψαχνά) ενώ ο κύπριος Θεοδώρου ο οποίος «έπιανε» θέση ξένου, είχε μία συμμετοχή, με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη.

Πηγή: sport365

Exit mobile version