Κατσικοκέρης: «Περιμένω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου, Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στο aigialiaspor για τις βλέψεις του, με τη φανέλα των «μελανόλευκων».

Παράλληλα ο 26χρονος επιθετικός έκανε ειδική μνεία στο φίλαθλο κόσμο της « Μαύρης Θύελλας», υποσχόμενος ότι θα τα δώσει όλα για το σύλλογο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κατσικοκέρη:

Για ποιο λόγο επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναιγιάλειο;

«Οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου, μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι πιστεύουν σε μένα και με θέλουν στην ομάδα. Κατανοώντας και γνωρίζοντας το πόσο μεγάλη ιστορία έχει γράψει ο σύλλογος, δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο στο να επιλέξω να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναιγιάλειο που με εμπιστεύεται και εγώ από την πλευρά μου ευελπιστώ να βοηθήσω να πετύχει το στόχο του».

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο, έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφαση σου να συμφωνήσεις με τον Παναιγιάλειο;

«Κακά τα ψέματα και αυτό το θέμα με απασχόλησε. Άλλωστε κάθε ποδοσφαιριστής προβληματίζεται και επιλέγει μία ομάδα με την προσδοκία να είναι εντάξει στο οικονομικό σκέλος, ώστε να μπορέσει απερίσκεπτος να δίνει σε κάθε παιχνίδι το 1000% για την ομάδα».

Για ποιο λόγο επέλεξες να… κατέβεις κατηγορία και να συνεχίσεις στη Football League;

«Μετά την αποτυχημένη, θεωρητικά, χρονιά στην ΑΕΚ και τη φετινή μισή στον Πανθρακικό, έπρεπε να αποδείξω και πάλι ότι μπορώ να βοηθήσω μία ομάδα που με πιστεύει. Το μόνο που απέμενε ήταν να βρω αυτή την ομάδα και η αναζήτησή μου με έφερε στον Παναιγιάλειο. Στον Αιγιώτικο σύλλογο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να με βοηθήσουν σε αυτό το στόχο μου και εγώ με τη σειρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της».

Έχεις συνεργαστεί ξανά με τον κ. Κουρμπανά ή με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας

«Με τον κ. Κουρμπανά δεν έχω ξανασυνεργαστεί, ωστόσο στον Παναιγιάλειο είναι δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω συνυπάρξει στο παρελθόν σε διαφορετικές ομάδες. Με τον Βασίλη Μπούνα ήμασταν μαζί στον Παναιτωλικό και με τον Αποστόλη Ανδρούτσο στην Εθνική Ενόπλων.Ωστόσο πιστεύω ότι θα καταφέρω κι εγώ να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην οικογένεια του Παναιγιάλειου, η οποία απ’ ότι μαθαίνω έχει μεγάλη δυναμική και στέρεες βάσεις».

Τι γνωρίζεις για τους φιλάθλους του Παναιγιάλειου που αποτελούν τον 12ο παίκτη του;

«Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου είναι από τους πιο εκδηλωτικούς και πιο απαιτητικούς της κατηγορίας. Ανυπομονώ να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να μου δώσουν τη δύναμη και τη στήριξη για να πετύχουμε το όνειρό τους. Γνωρίζω πολύ καλά ότι θέλουν πάρα πολύ να ξαναφέρουμε τη γνήσια ‘Μαύρη Θύελλα’ εκεί που της αξίζει. Τους περιμένω στο γήπεδο για να ανταποδώσω την αγάπη που μου έχουν ήδη δείξει, με κάθε τρόπο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα φορέσω τη φανέλα του Παναιγιάλειου».

Στο παρελθόν, ως αντίπαλος, έχεις «εκτελέσει» την Αιγιώτικη ομάδα. Τώρα ως παίκτης της, τι υπόσχεσαι ότι μπορείς να κάνεις;

«Μπορεί στο παρελθόν παίζοντας σε κάποιον άλλο σύλλογο να πέτυχα γκολ και χατ – τρικ και να τους πίκρανα ως αντίπαλος της ομάδας, κάτι το οποίο έπρεπε να κάνω τότε ως όφειλα, ωστόσο τώρα ως ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου εύχομαι και επιθυμώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της διοίκησης, της ομάδας και τις δικές τους, ώστε να τους κάνω χαρούμενους και περήφανους για τη μεγάλη τους αγάπη».

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version