Κισσαμικός – ΠΑΟΚ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κισσαμικός είχε την εδαφική υπεροχή δίχως όμως να καταφέρει να έχει κάποια αξιόλογη φάση, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ κατάφερε νωρίς, στο 15′ με τον Μπάτσι να ανοίξει το σκορ και να «παγώσει» την Κίσσαμο. Ήταν μία εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου με τον Γεωργαντζιά να παίρνει την κεφαλιά και να δίνει εξαιρετική ασσίστ στον Μπάτσι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λαζαρίδη. Παρ’ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ο Κισσαμικός συνέχισε ανούσια να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά και ο ΠΑΟΚ είχε αξίολογη φάση στο 40′ με τον σκόρερ Μπάτσι να βγαίνει σε θέση τετ α τετ όμως δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Κισσαμικός κατάφερε νωρίς να φέρει το παιχνίδια στα ίσα, με τον Πέντσα που έκανε το 1-1. Ο Τσικουδάκης από τα δεξιά με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έβγαλε ωραία σέντρα και ο Πεντσας με προβολή έκανε το 1-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι αναλώθηκε σε δυνατές μονομαχίες και δίχως φάσεις με τον Κισσαμικό να έχει όμως και πάλι την ανούσια υπεροχή μέχρι και το φινάλε εκεί όπου ο Μαυρομάτης έχασε μία καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όμως το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Σπαθάρας, Κωσταντνόπουλος, Βιδάλης, Τερκέζος, Βερόν, Σελινιωτάκης, Λόττας, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πεντσας

ΠΑΟΚ: Κόλιας, Μασέλης, Γκαλίτσιος, Γεωργαντζιάς, Ταβλαδωράκης, Σερέτης, Γούλας, Σκουτέλης, Μπάτσι, Τριανταφύλλου (35′ λ.τ. Μαυρομάτη), Κρίτσας

Πηγή φωτό: grandsports

Exit mobile version