Κοντά στην παραμονή ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του και την επόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική έκανε ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Μετά την ήττα στην Κοζάνη, οι «κυανόλευκοι» πήραν το τρίποντο επικρατώντας άνετα στην έδρα τους 3-0 του Μακροχωρίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα, έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να απειλήσουν με οργανωμένες ενέργειες την εστία του Κύρου. Η υπεροχή των «κυανόλευκων» μεταφράστηκε σε γκολ, με τον Κολιάκη να εκτελεί το κόρνερ και ο Πάνος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό. Στο 44΄ μετά από σέντρα του Γήτα ο Λέντζος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κύρου.

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Εθνικό και στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 47΄ ο Μπενίσκος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου.

Ο Εθνικός έχοντας στο τσεπάκι του τους τρεις βαθμούς, κατέβασε στροφές, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων. Στο 81΄ σουτ του Κολιού Π. η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κύρου. Στο 88΄ ανατροπή του Φώτη από τον Κωτσόπουλο και ο κ. Τσιρώνης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γατσέλος ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας) Γατσέλος, Φώτης, Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Πάνος, Λέντζος, Λάππας (12΄λ.τρ.Κολιός Γ.), Τσακανίκας, Μπενίσκος (78΄Ρακόπουλος), Γήτας (70΄Κολιός Π.), Κολιάκης.

Μακροχώρι (Κώστας Γερουλίδης): Κύρου, Τσαγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Αθανασιάδης, Κιβρακίδης, Γεωργιάδης, Πεταλάς, Πατσιαβούρας, Παπαλαζαρίδης (58΄Κωτσόπουλος), Ζαχαριουδάκης, Φουρτζίου.

Exit mobile version