Λυτρωτική νίκη για Κοζάνη

Το συγκρότημα της Κοζάνης πέτυχε μια νίκη «βάλσαμο» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-0 του Θεσπρωτού.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μεγάλη και ενώ όλοι περίμεναν μια άνετη επικράτηση του Θεσπρωτού, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να τους διαψεύσουν με τον καλύτερο τρόπο. Οι παίκτες του Πρόβιδα είχαν τα ηνία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 74′ οι προσπάθειες τους βρήκαν επιτέλους στόχο, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο αρχηγός της ομάδας, Στράτος Καραμπατζάκης. Αξίζει να επισημάνουμε πως λίγα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε χάσει μοναδική ευκαιρία από τα 11 βήματα να ανοίξει το σκορ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Ηλ. Τσικόπουλος (46′ Αλιατίδης), Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Τραυλός (88′ Κρασώνης), Δούμας, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (78′ Χαματάϊ).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Σέμος): Κολιοφούκας, Μώκος, Ασωνίτης, Μητσέλος, Καρύδης, Μπουρδούβαλης, Παππάς, Σουκρηόγλου (58′ Κοσμίδης), Αθανασόπουλος, Λεοντίου (58′ Ιωάννου), Σιάνης (75′ Γκόμες)

Exit mobile version