Μαϊμού μπουκάρει σε σούπερ μάρκετ και κλέβει ανενόχλητη ψωμί (video)

Το έκανε με θράσος.

Ιδιαίτερα… δραστήρια αποδείχθηκε μία μαϊμού, η οποία πιάστηκε στην κάμερα να κλέβει μία σακούλα με ψωμί από σούπερ μάρκετ, χωρίς να την… ενδιαφέρει και να την ενοχλήσει κάποιος. Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από το βίντεο, η μαϊμού είχε… σχέδιο και έγινε πράξη.

Συγκεκριμένα, η τρομερή μαϊμού έκανε… ντου στο κατάστημα και άμεσα βρέθηκε στον… πάγκο με τα ψωμιά. Εκεί άρπαξε μία σακούλα και στην συνέχεια έφυγε ανενόχλητη και βρέθηκε σε κοντινό δέντρο, το οποίο ανέβηκε για να μπορέσει να απολαύσει την λεία της.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μάλιστα, αυτό το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό για το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, καθώς σύμφωνα με υπάλληλο, οι μαϊμούδες και η δράση τους αποτελούν μεγάλη… πληγή για τη μαγαζί. Οι μαϊμούδες κάνουν συχνά πυκνά την… επιδρομή τους στο σούπερ μάρκετ και τις περισσότερες φορές είναι για ψωμί.

«Νωρίτερα φέτος, καλέσαμε τη ζωική υπηρεσία, αλλά το πρόσφατα το πρόβλημα επανέκαμψε» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο υπάλληλος σύμφωνα με την «Daily Star». Πάντως, το βίντεο που ανέβηκε στο Facebook έχει καταφέρει να γίνει viral.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα φυσικά κόλπα για να μην βρωμάει το ψυγείο σας (photos)

Σήκωσε το καπάκι και «πάγωσε» με το μεγάλο φίδι που ήταν μέσα (video)

Επική γκάφα – Πήγε να πιάσει το ψάρι αλλά την πάτησε (video)

Exit mobile version