Με «αέρα» φαβορί ο Πυρσός Γρεβενών

«Ευκαιρία για ανάκαμψη» είναι το σύνθημα στους πράσινους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον υποβιβασμένο Κάστορα. Επάνοδος για Κυριακίδη, απόντες οι Π. Κοσμίδης και Ιωαννίδης.

Να «ρεφάρει» την προηγούμενη εντός έδρας ήττα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και να επιστρέψει στον… ίσιο δρόμο και τις «ράγες» της σωτηρίας καλείται ο Πυρσός Γρεβενών. Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, ο οποίος σημειωτέον αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την χρίζουν φαβορί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κάστορα, έχοντας φυσικά και μεγαλύτερο κίνητρο. Για να αποδείξει στην πράξη ο Πυρσός ότι η ήττα από τον Οικονόμο ήταν απλά μια κακή παρένθεση και ότι βάσει προγράμματος υπάρχουν περιθώρια για παραμονή στην κατηγορία.
Από τους πράσινους θα λείψουν οι τιμωρημένοι Π. Κοσμίδης και Ιωαννίδης, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Κυριακίδης. Η πιθανή ενδεκάδα των Γρεβενών θα απαρτίζεται από τους Γρ. Κοσμίδη, Μπόλο, Μπόζιαρη, Σκέντο, Αθανασιάδη, Κυριακίδη, Γκέτσιο, Χαραλαμπίδη, Τζερεμέ, Σικαλόπουλο, Δούμα, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Κοτσαντίσογλου, Καραγκούνης, Καραγιάννης, Ελευθερίου.

Exit mobile version