Μιραλάς: «Θέλω να γυρίσω»

Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να έκανε το μεγάλο βήμα πηγαίνοντας στην Έβερτον, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον αγγλικό σύλλογο, ο Βέλγος στράικερ βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο «επαναπατρισμού» τον παίκτη, με τον ίδιο να μοιάζει θετικός στο να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαρισμό των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News» άφησε ορθάνοιχτο το παραθυράκι του ερχομού του στο λιμάνι, χαρακτηρίζοντας δεύτερο σπίτι του τον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά:

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι η οικογένειά μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένη και η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου περνάει καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ένα δεύτερο σπίτι, μια οικογένεια για μένα. Βεβαίως, έχω συμβόλαιο με την Έβερτον και όποια ομάδα με θελήσει πρέπει να μιλήσει μαζί της».

Τέλος, ανέφερε τα εξής: «Θέλω σίγουρα να γυρίσω μια μέρα. Δεν ξέρω όμως αν αυτή η μέρα βρίσκεται σ’ αυτό το καλοκαίρι ή σε κάποιο από τα επόμενα».

Exit mobile version