Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0: Με Μέσι «on fire» στα ημιτελικά! (video+photos)

H Μπαρτσελόνα «καθάρισε» με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε πανάξια στα ημιτελικά του Champions League

Ήταν το απόλυτο φαβορί και το απέδειξε περίτρανα με πρωταγωνιστή τον «συνήθη ύποπτο», το Λιονέλ Μέσι!

Με «οδηγό» το διπλό στο Όλντ Τράφορντ, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να υπερασπιστεί την έδρα της και το πέτυχε με εμφατικό τρόπο, κερδίζοντας με 3-0 τους «κόκκινους διάβολους».

ΤΟ ΜΑΤΣ


Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ράσφορντ βρέθηκε απέναντι στον Τερ Στέγκεν… αλλά το τελείωμα που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γερμανού τερματοφύλακα.

Στο 16ο λεπτό ένα λάθος του αρχηγού των φιλοξενούμενων Άσλει Γιάνγκ, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Λιονέλ Μέσι και με ένα απίστευτο φαλτσαριστό σουτ στη δεξιά γωνία του Ντε Χέα ,έγραψε το 1-0.

Στο 20ο λεπτό η μπάλα έφτασε ξανά στο Μέσι, ο οποίος έκανε ένα χλιαρό πλασέ προς την εστία… ο Ντε Χεα έκανε λάθος εκτίμηση, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του με αποτέλεσμα το 2-0 για τους «μπλαουγκράνα».

Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Μπαρτσελόνα όμως να μην κατεβάζει ταχύτητα και στο 45 να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Τζορντι Άλμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό από ασίστ του Τζόρντι Άλμπα, ο Φελίπε Κουτίνιο σημείωσε το 3-0.

Η μόνη φάση που δημιούργησε η Μάντσεστερ ήταν στο 90ο λεπτό με κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες που έβγαλε ενστκτωδώς ο Τερ Στέγκεν!

Έτσι η Μπαρτσελόνα επέστρεψε μετά από το 2015 στα ημιτελικά του θεσμού, βλέποντας κατάματα το τρόπαιο…

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (71′ Σεμέντο), Μπουσκέτς, Αρτούρ (75′ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (81′ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φρεντ, Λίνγκαρντ (80′ Αλέξις Σάντσες), Ράσφορντ (73′ Λουκάκου), Μαρσιάλ (65′ Νταλότ).

Δείτε το βίντεο με τα highlights:

Exit mobile version