Μπουμάλ: «Μαραθώνιος τα πλέι οφ»

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ παρομοίασε με μαραθώνιο τα πλέι οφ, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμα είναι νωρίς να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι την επόμενη χρονιά στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Αφρικανός θεωρείται από τα βασικά όπλα που διαθέτει η ομάδα της Εύβοιας και αν μη τι άλλο σε ένα μεγάλο βαθμό η φετινή πορεία στην κατηγορία, πιστώνεται στον 24χρονο επιθετικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην αθλητική εφημερίδα «ΦΩΣ«: «Εκείνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Όλα στα Ψαχνά είναι υπέροχα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, ο προπονητής δίνει μεγάλη βάση στην τακτική και θέλει όλοι να προσαρμοστούν στο δικό του πλάνο. Δουλεύουμε σκληρά, τα πλέι οφ δεν είναι εύκολα. Είναι ένας μαραθώνιος και προσπαθούμε όλοι μας να προσφέρουμε.

Σχετικά για το μέλλον του στην ομάδα ανέφερε: «Στα Ψαχνά βρήκα τον εαυτό μου. Για την ώρα κοιτάζω να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει τον στόχο του. Έχω εγκλιματιστεί στην ομάδα. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε αφού έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ.

Exit mobile version