Ορφέας Ελευθερούπολης: Ήρθε Αργεντινός, τέλος ο Κωνσταντινίδης

Αργεντίνικη παροικία δημιουργείται στον Ορφέα Ελευθερούπολης, καθώς ένας ακόμη παίκτης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Καβάλας

Ο λόγος για τον 28χρονο Αργεντινό αμυντικό μέσο Χουλιάν Βανστάιν, ο οποίος ακολουθεί τον δρόμο που άνοιξε ο Φράνκο Τορεζάνι. Προπονήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/12) και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

Ο 28χρονος άσος έχει κοινοτικό διαβατήριο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιταλική Τοφόλι (Γ’ Εθνική). Έχει παίξει στην Κ-18 της Νάπολι, στο Ισραήλ, στην Κολομβία και σε ομάδες Γ’ Εθνικής της Ισπανίας.

Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης (4/12) χώρισαν οι δρόμοι του Ορφέα με τον Σωκράτη Κωνσταντινίδη που είναι πλέον ελεύθερος.

Η ανακοίνωση του Ορφέα έχει έως εξής: «Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή Σωκράτη Κωνσταντινίδη για την προσφορά του, τη σεζόν 2013-2014, όπου συνέβαλε στα μέγιστα για την παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ορφέα και ειδικά τον πρόεδρο κ. Λ. Ποιμενίδη για την συνεργασία που είχαμε. Η περσινή παρουσία μου στον Ορφέα, ήταν για μένα μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Ευχαριστώ επίσης το φίλαθλο κόσμο της Ελευθερούπολης για το χειροκρότημα προς το πρόσωπο μου. Καλή επιτυχία στον Ορφέα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Exit mobile version