Ορφέας: Μαγκαφίνης αντί Χρυσοστομίδη

Αλλαγή στον πάγκο της Ελευθερούπολης μετά την ισοπαλία με το Διγενή Λακκώματος και στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, με την έλευση του πρώην τεχνικού του Αστέρα Μαγούλας.

Σε συναινετικό «διαζύγιο» με τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη προχώρησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης, μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Κυριακής με το Διγενή Λακκώματος, ένα γύρο μετά την πρόσληψη του Σερραίου τεχνικού (πρώτο αλλά και… τελευταίο του παιχνίδι με τους Χαλκιδικιώτες!). «Πήρα την ομάδα με 2 βαθμούς και την αφήνω με 24» σχολίασε ο Χρυσοστομίδης για τη λήξη συνεργασίας του με τους κυανόλευκους.
Οι Καβαλιώτες επιχειρούν να αλλάξουν το κλίμα και να αποφύγουν εντέλει τον υποβιβασμό και ήδη η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη. Ο έμπειρος Θασίτης τεχνικός θα κάνει την Τρίτη την πρώτη προπόνηση και ντεμπούτο στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Ακροποτάμου εκτός έδρας (δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα). Ο Μαγκαφίνης φέτος δούλεψε αρχικά σε Κόρινθο και μέχρι πρότινος σε Αστέρα Μαγούλας, ενώ παλιότερα έχει εργαστεί σε Ζάκυνθο, Διαγόρα, Παναργειακό και Ένωση Ερμιονίδας.

Exit mobile version