Ο Βόλος 2004 στο Βερολίνο

Ο Βόλος 2004 θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο τουρνουά «DISCOVER FOOTBALL», που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου.

Μια ιδέα που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κλόντζας και υλοποιήθηκε με τις συντονισμένες ενέργειες και τη συμβολή του εκπροσώπου της FARE στην Ελλάδα Αντώνη Δαλούκα, καθώς και του προέδρου της ΕΠΣΘ Αναστάσιου Μπατζιάκα, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά.

Οι Κλόντζας, Δαλούκας και Μπατζιάκας επεξεργάστηκαν το εγχείρημα το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πέτυχαν η ομάδα μας να είναι η μοναδική Ελληνική εκπροσώπηση στο τουρνουά.

Στην αποστολή της ομάδας θα συμμετέχουν οι παρακάτω παίκτριες:

Βέτσικα Χρύσα
Κέκου Όλια
Κόντου Έφη
Μπαλαμούτη Φένια
Οικονόμου Μαριαλένα
Οικονόμου Φωτεινή και
Παπασακελλαρίου Ευαγγελία

Το τουρνουά περιλαμβάνει προπονήσεις και αγώνες ποδοσφαίρου 7 Χ 7 διάρκειας 30 λεπτών, αλλά έχει και κοινωνικό χαρακτήρα με φεστιβάλ, προβολές ταινιών και διάφορα workshops. Κύριος προσανατολισμός του τουρνουά θα είναι “το ποδόσφαιρο ως μέσο διαπολιτισμικής ανταλλαγής ιδεών, της ενδυνάμωσης των γυναικών και της αλληλεγγύης”.

Να σημειωθεί ότι στο τουρνουά θα συμμετέχουν παίκτριες, προπονητές και διαιτητές από την Κίνα, το Αφγανιστάν, την Καμπότζη, την Μπουρκίνα Φάσο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Τανζανία, την Κένυα, την Αίγυπτο, τη Σερβία, το Μαρόκο, την Κολομβία, τη Νότια Αφρική, το Μπενίν, τη Νορβηγία, τη Ζάμπια, τη Γεωργία, την Νίγηρα, το Μπαγκλαντές και το Θιβέτ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στο:
http://www.discoverfootball.de/en/home/

Exit mobile version