Ο Δωτιέας Αγιάς πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Άρη

Ο Δωτιέας Αγιάς επιβεβαίωσε το ρητό ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί, καθώς επικράτησε 1-0 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», πανηγυρίζοντας εκείνος την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια ιστορική νίκη – πρόκριση μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και εξασφάλισαν τη συμμετοχής τους στην επόμενη φάση του θεσμού… ρίχνοντας στα τάρταρα την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα σπουδαίο αφού έλειπαν οι επιθετικές ενέργειες, με τους γηπεδούχους απλά να έχουν την κατοχή δίχως να απειλούν και τους φιλοξενούμενους να κλείνονται στα καρέ τους, προσπαθώντας να βγουν στις αντεπιθέσεις.

Ωστόσο, στο 4ο λεπτό της επανάληψης ο Δωτιέας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, ένα τέρμα που αποδείχθηκε «χρυσό», με σκόρερ τον Τσατσαλίδη, του οποίου το σουτ κατέληξε στην εστία του Μπαϊμάκη. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κάμπος δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και μοιραία αποχαιρέτησαν νωρίς το θεσμό.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Κάμπος): Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Φερνάντεζ (61′ Γιαννίτσης), Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Πόι (61′ Σουνάς), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (61′ Χιντασέλι), Σταυρόπουλος

Δωτιεάς Αγιάς (Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (68′ Λούγκος), Ουέλινγκτον (68′ Λάιος), Κούβελας (87′ Κράβαρης)

Exit mobile version