Πήγαν να της κλέψουν το κινητό αλλά τους έδειρε και έγινε ηρωίδα (video)

Διάσημη έχει γίνει η 15χρονη με την μαχητικότητά της.

Ένα τρομερό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός δρόμου, μια και δείχνει την προσπάθεια που έκαναν δύο «τσαντάκηδες» με το μηχανάκι τους για να κλέψουν το κινητό από μία μικρή κοπέλα. Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η 15χρονη είχε το κινητό στα χέρια της, όταν ο ένας εκ των δύο νεαρών, όρμησε για να της το αρπάξει. Ωστόσο, η Κουσούμ Κουμάρι, η 15χρονη από την Ινδία, αντιστάθηκε άμεσα και άρπαξε τον κλέφτη από το χέρι.

Ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει και προσπάθησε να «καβαλήσει» το μηχανάκι του συνεργού του. Όμως, η κοπέλα τον έπιασε από την μπλούζα και τον έριξε κάτω. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσαν άμεσα ένας άνδρας και μία γυναίκα που ήταν κοντά και κατάφεραν να πιάσουν τον νεαρό που είχε πάρει το κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ινδίας, η κοπέλα μπήκε στο νοσοκομείο για θεραπεία, ενώ οι δύο δράστες έχουν ήδη συλληφθεί. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η 15χρονη από την Τζαλαντάρ κατάφερε να γίνει ηρωίδα στα social media.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Σώθηκαν από θαύμα μοτοσικλετιστές σε τροχαίο (video)

Το αγόρι-αράχνη! Σκαρφαλώνει τους τοίχους σαν τον Spiderman (video)

Αυτό είναι το γηραιότερο ζευγάρι στον κόσμο (photos)

Exit mobile version