Πήγε να κάνει πρόταση γάμου όμως κάποιος του… έκλεψε την δόξα (video)

Απολαυστικό είναι το βίντεο.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να ετοιμάζεται για την… μεγάλη ερώτηση προς την κοπέλα του. Ωστόσο, η απάντηση της γυναίκας αναβλήθηκε για λίγα… δευτερόλεπτα ενός ξεκαρδιστικού περιστατικού.

Ο Μπρένταν Νέουμπαουερ είχε αποφασίσει να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του, Κάιλι και θέλησε να το κάνει μπροστά σε συγγενείς και φίλους. Έτσι, άπαντες πήγαν «ψυλλιασμένοι» μία… βόλτα στην λίμνη Τσάμπλεϊν στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ, εκτός από την άμεσα… ενδιαφερόμενη, καθώς θέλησε να της κάνει έκπληξη.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Την ώρα που ο Μπρένταν είχε γονατίσει και οι κάμερες είχαν… στηθεί για να καταγράψουν την πρόταση, έλαβε χώρα ένα αστείο περιστατικό. Ο πεντάχρονος – τότε – ανιψιός της Κάιλι, αποδείχθηκε ιδιαίτερα… περίεργος και βρέθηκε μεταξύ του ζευγαριού, προκειμένου να… παρατηρήσει από πολύ κοντά το δαχτυλίδι που ήταν στο κουτί.

Τελικά, μία γυναίκα που είδε όλη την… σκηνή, εμφανίστηκε από το… πουθενά στο κάδρο και άρπαξε με ξεκαρδιστικό τρόπο τον μικρό Τρίσταν από το σημείο, προκειμένου να μην χαθεί η… μαγεία της στιγμής και ο πιτσιρικάς χαλάσει τα σχέδια του Μπρένταν.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τυλίγετε με μεμβράνη το τυρί και το βάζετε στο ψυγείο; Σταματήστε αμέσως (photos)

Λευκός καρχαρίας «περιφέρεται» κάτω από σέρφερ χωρίς να τον καταλάβουν (video)

Έκανε βουτιά στην θάλασσα – Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε (video)

Exit mobile version