Πήρε το ντέρμπι το Αρχάνι

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Αρχανίου στο γήπεδο «Λεωνίδας Γιαννέλος» της Ένωσης 2010 με 2-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.

Το παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος η μία φάση διαδεχόταν την άλλη.

Οι γηπεδούχοι με τις… εμπνεύσεις του Γιάννη Κακκάβα, κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Ο μεσοεπιθετικός του Αρχανίου ζήτησε πέναλτι στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ «μοίραζε» εξαιρετικά το παιχνίδι δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερη φρεσκάδα στο παιχνίδι τους, θέληση για τη νίκη και πέρα από τα δύο τέρματα, είχαν δοκάρι, ζήτησαν σε δύο περιπτώσεις πέναλτι, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

Από την άλλη η Ένωση 2010 που υπέστη την πρώτη της ήττα «εκτός έδρας», έπεσε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές του αγώνα: Γιάννης Σωσώνης – Κώστας Κομήτης – Γιώργος Μπέλλης.

Κάρτες: Ψυχογιός (33′), Δάμπασης (57′), Π. Αλατάς (63′), Δράκος (69′) – Λυτάκης (24′), Πάνος (28′), Α. Μπουγιώτας (40′), Μ. Μπουγιώτας (61′)

ΑΡΧΑΝΙ (Τάκης Καρακούσης): Γιολδάσης, Π. Αλατάς, Κουτσούμπας, Χατήρας, Δράκος, Μπομπότας, Δάμπασης, Πλατανιάς (87′ Μακρής), Ψυχογιός (58′ Μέγας), Κακκάβας, Σκαρλάτος (71′ Μπογιαντζής).

ΕΝΩΣΗ 2010 (Πέτρος Καραΐσκος): Χρήστου, Ν. Λάππας, Κωστόπουλος, Πάνος, Ππανάγνος, Λυτάκης, Γ. Αλατάς (70′ Αρβανίτης – 85′ λ.τρ. Αμπιλαλιλάϊ), Λάϊος (46′ Καλιακούδας), Μ. Μπουγιώτας, Γιάν. Λάππας, Α. Μπουγιώτας.

Πηγή: efthia.gr

Exit mobile version