Παληγεώργος: «Πρώτος στόχος η παραμονή»

Ο Χρήστος Παληγεώργος θέλησε να κρατήσει χαμηλά… την μπάλα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, λέγοντας πως αρχικός στόχος του Πανελευσινιακού είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη»:

«Στις πρώτες αγωνιστικές κάθε πρωταθλήματος δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί και για αυτό θα προτιμήσω να μην χρίσω κανένα φαβορί για το παιχνίδι του Πανελευσινιακού με την Παναχαϊκή. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα δυνατό ματς, παίζουμε στην έδρα μας και θέλω να κερδίσει η ομάδα μου παρότι η Παναχαϊκή έχει πιο πλήρες ρόστερ. Έχω μάθει από φίλους ότι στην Παναχαϊκή γίνεται μια νέα προσπάθεια και ήδη έχουν γίνει κινήσεις να οργανωθεί η ομάδα αλλά και φυσικά από τις μεταγραφές που έχουν γίνει αποδεικνύεται ότι είναι πιο πλήρης συγκριτικά με πέρσι».

Για το αν υπάρχουν φαβορί για την άνοδο: «Είναι νωρίς ακόμα για να πω κάτι συγκεκριμένο. Είναι 4-5 ομάδες που έχουν κάνει πολύ καλές μεταγραφές και ανάμεσα τους είναι και η Παναχαϊκή που πέρα από καλό ρόστερ, έχει και καλό προπονητή. Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να παίζει μπροστά σε 300 οπαδούς. Φέτος έχει αλλάξει η διοίκηση και ελπίζω να την στηρίξει ο φίλαθλος κόσμος ώστε να βρεθεί στη φυσική της θέση. Έχω παίξει αντίπαλος της Παναχαϊκής με 10.000 φιλάθλους και έχω ζηλέψει αυτή την εικόνα. Σε ό,τι αφορά την δική μου ομάδα, είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και πρώτος στόχος είναι να σωθούμε και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο».

Exit mobile version