Παναθηναϊκός: Αποθεραπεία και μετά… ανάσες

Στη σημερινή (9/3) προπόνηση το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη (4-3) επί του ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απ. Νικολαΐδης», ήταν εξαιρετικό.

Όπως είναι φυσικό μετά από κάθε νίκη και ειδικά μετά από ένα κερδισμένο ντέρμπι, η ψυχολογία παικτών και προπονητών είναι στα ύψη. Μετά τη διακοπή της μίας εβδομάδας οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με τον καλύτερο τρόπο και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν τον 12ο παίκτη, εν δυνάμει, στο πλευρό τους, τα έδωσαν όλα για να πάρουν το τρίποντο. Υπενθυμίζουμε ότι 3.000 φίλοι του «τριφυλλιού» είχαν κατακλύσει την «Λ. Αλεξάνδρας», βλέποντας το ματς από γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί έξω από το γήπεδο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπονήθηκαν κανονικά με ζέσταμα στην αρχή, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας στη συνέχεια και τέλος οικογενειακό δίτερμα. Υπενθυμίζουμε πως ο μοναδικός απών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια για να εξεταστεί από δικό του γιατρό.

Για αύριο Τρίτη, ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το καθιερωμένο ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Exit mobile version