Παναιγιάλειος: Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών της διοίκησης του Παναιγιάλειου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αιγιαλείας, Θανάση Παναγόπουλο.

Όπως ήταν φυσικό συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, απασχολούν την ομάδα του Αιγίου, με τον Παναγόπουλο να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη μέχρι τώρα πορεία της στη Football League.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Καταφέρατε όχι μόνο να δημιουργήσετε ένα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο σύνολο, αλλά και να φέρετε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν είναι και λίγο πράγμα να έρχονται στο γήπεδο άτομα κάθε ηλικίας, γονείς με τα παιδιά τους, γυναίκες και μαθητές σχολείων!».

Ωστόσο με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος των «μελανόλευκων», Αντώνης Ρέλλας αφού πρωτίστως ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παναγόπουλο, στη συνέχεια επισήμανε τα παρακάτω: «Εμείς, στον Παναιγιάλειο, είμαστε μια… οικογένεια, γι’ αυτό και έχουμε καταφέρει πολλά. Είμαστε μια πραγματική ομάδα, που με ήθος, σύνεση και χαμηλούς τόνους επαναφέραμε την αξιοπιστία στο σύλλογο, μα κυρίως κερδίσαμε το σεβασμό των πάντων. Εάν και εσείς, ως αυριανός δήμαρχος, καταφέρετε να δημιουργήσετε μια ικανή δημοτική «ομάδα», με ομοψυχία και ανιδιοτέλεια, τότε θα μπορέσετε να πετύχετε στο έργο σας!».

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο νέος Δήμαρχος υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή θα στηρίξει απόλυτα την προσπάθεια του Παναιγιάλειου και για τη φετινή σεζόν. Τέλος, το επόμενο και ουσιαστικότερο ραντεβού, θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του καλοκαιριού.

Exit mobile version