Παναιγιάλειος: O Ρέλλας διαρρέει ότι μιλάει και με Πάτση

Η κατάσταση στον Παναιγιάλειο είναι δραματική, όσον αφορά τα οικονομικά του συλλόγου.

Στα ταμεία της ΠΑΕ δεν υπάρχουν ούτε οι 2.000 ευρώ για να δοθεί νέο έναντι στους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να απέχουν από τις προπονήσεις.
Το κλίμα μέσα στην ΠΑΕ δεν είναι και το καλύτερο, ουσιαστικά είναι κάκιστο, αφού ακόμα και μεταξύ των μελών του Δ.Σ. υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες και εάν η ομάδα δεν περάσει σε άλλα χέρια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις και ο σύλλογος να μείνει «ακέφαλος».
Σύμφωνα με πληροφορίες σε δυσμενή θέση βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος δέχεται πιέσεις να δώσει την ομάδα και να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Τα χρέη είναι πολλά και θα γίνουν ακόμα περισσότερα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο 48ώρο. Ρέλλας και Κουτρόπουλος μετά το τέλος του χθεσινού Δ.Σ. της διοργανώτριας συναντήθηκαν εκ νέου με τον Παύλο Αποστολόπουλο. Ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που θέλουν να εμπλακούν στον Παναιγιάλειο, ξεκαθάρισε ότι εντός της ημέρας θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση και εντός του επόμενου 24ώρου θα περιμένει την επίσημη απάντηση της ΠΑΕ. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι ότι δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασίες…. πλειστηριασμού και δεν ασχολούνται με… τρίτα πρόσωπα (η πλευρά Ρέλλα διέρρευσε ενδιαφέρον του Ανδρέα Πάτση).

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version