Πανικός! Τεράστιοι αρουραίοι στο μέγεθος κουνελιού σκορπούν τρόμο σε πόλη (photos+video)

Σε απόγνωση οι κάτοικοι.

Ένα απίστευτο πρόβλημα έχουν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους χιλιάδες τεράστιοι αρουραίοι στο μέγεθος κουνελιού και δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να κυκλοφορούν στο δρόμο.

Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την καραντίνα για την εξάπλωση του κορονοϊού και όπως τονίζουν οι κάτοικοι στο Λίθερλαντ, πόλη που βρίσκεται κοντά στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μάλιστα, ένας κάτοικος, μιλώντας στην εφημερίδα «Liverpool Echo» υποστήριξε πως οι αρουραίοι βρίσκονται σ’ όλη την πόλη, κάτι που έχει αναγκάσει τους ανθρώπους να προσπαθήσουν να κλείσουν κάθε πιθανή είσοδο στα σπίτια τους, αλλά αυτοί συνεχίζουν να έρχονται. Πρόσφατα κατάφερε να πιάσει έναν, τον οποίο αρχικά τον πέρασε για κουνέλι.

Παράλληλα, μία γυναίκα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρει σπίτι σε άλλη πόλη και να μετακομίσει μαζί με την κόρη της, μια και δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα. Μία άλλη, τόνισε πως ρίχνει δηλητήριο στους αρουραίους.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες με τους τεράστιους αρουραίους…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα φυσικά κόλπα για να μην βρωμάει το ψυγείο σας (photos)

Σήκωσε το καπάκι και «πάγωσε» με το μεγάλο φίδι που ήταν μέσα (video)

Επική γκάφα – Πήγε να πιάσει το ψάρι αλλά την πάτησε (video)

Exit mobile version