Πανσερραϊκός: Τέλος και ο Καζίας

Αποχώρησε και ο βοηθός του τεχνικού τιμ στα «λιοντάρια», φιλική νίκη με Ηρακλή Αμμουδιάς, τι δήλωσε ο Σάκης Αναστασιάδης για την αποχώρησή του.

Μετά τον Σάκη Αναστασιάδη και ο βοηθός Τάσος Καζίας αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό, κατόπιν δικής του επιλογής. Παράλληλα, την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 4-0 σε φιλικό τον Ηρακλή Αμμουδιάς, με δυο γκολ του φορμαρισμένου Κράββαρη και από ένα των Γκόγκα και Κ. Τσιμίκα (όλα στο δεύτερο μέρος). Τη Δευτέρα τα «λιοντάρια» δίνουν νέο φιλικό με την ΑΕ Νιγρίτας, το οποίο ίσως παρακολουθήσει και ο Ανδρέας Παντζιαράς, που αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι του Πανσερραϊκού.
Εξάλλου, ο Αναστασιάδης με συνέντευξη Τύπου εξαπέλυσε επίθεση προς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ανάγκη από πατρώνους και χτυπήματα στην πλάτη και έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και το έργο που παράγω. Μετάνιωσα που έκανε παρέα με κάποιους ανθρώπους μέσα στην Διοικούσα Επιτροπή. Δεν είχα καμία στήριξη αλλά και δεν την είχα ανάγκη. Εισέπραξα ασέβεια και γελοία επιχειρήματα για την απόλυσή μου».

Exit mobile version