Παντέλης: «Το ποδόσφαιρο αυτό είναι»

Μπορεί η Καλλιθέα να γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Αχαρναϊκό, ωστόσο ο Νίκος Παντέλης εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την παραμονή των «κυανόλευκων» στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Όλη την εβδομάδα είχαμε πει με τους ποδοσφαιριστές πως θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα κλειστό παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Αχαρναϊκός είχε καλή αμυντική λειτουργία. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κακό ποιοτικά και κυριάρχισαν το άγχος, οι προσωπικές μονομαχίες και αν δεν έμπαινε εκείνο το γκολ για δύο μέρες να παίζαμε 0-0 θα τελείωνε. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, σίγουρα το αποτέλεσμα για εμάς δεν ήταν αυτό που έπρεπε και ξέρουμε πως αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, απαγορεύεται να το χάσεις. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι.

Όπως είπα και στα παιδιά δεν χάθηκε τίποτε, έχουμε ακόμη ένα γύρο μπροστά μας. Κάναμε ένα πισωγύρισμα, αλλά έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια που μπορούμε να καλύψουμε αυτή την ήττα που έγινε στο γήπεδο μας. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και ξέρω πως ό,τι και να γίνει, στο τέλος θα μείνουμε στην κατηγορία. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, αντιμετωπίσαμε σε κάποια σημεία και αντιξοότητες. Θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, ειδικά στα δύο παιχνίδια που έρχονται που είναι με δυνατούς αντιπάλους και πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα που θα μας σταθεροποιήσουν στην πρώτη τριάδα» ήταν τα λόγια του.

Exit mobile version