ΠΑΟΚ: Έφερε Χούσεν, παλεύει για Πιάτι!

Μεταγραφικός «οργασμός» για τον «Δικέφαλο», που ανακοινώνει τον 23χρονο Ολλανδό επιθετικό και κυνηγά το μεγάλο «κόλπο» με τον Αργεντινό σούπερ σταρ!

Εντυπωσιακό φινάλε στις μεταγραφές ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ, που έφερε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη το Ντάνι Χούσεν και ως «κερασάκι» στην… τούρτα θέλει να «κουνήσει» καλά τα… θεμέλια με τον Πάμπλο Πιάτι. Ο πρώτος είναι 23χρονος Ολλανδός σέντερ φορ, με 18 συμμετοχές και πέντε γκολ πέρυσι με τον Άγιαξ, ενώ φέτος είχε ένα γκολ σε 7 ματς. Ο Χούσεν έχει παίξει ακόμα σε Φορτούνα Σιτάρντ, Ελσίνκι (Φινλανδία) και Φούλαμ (Αγγλία, αλλά χωρίς επίσημη συμμετοχή). Ο Ολλανδός έχει συμμετοχές και στις μικρές εθνικές της «τουλίπας» και θα σμίξει με το συμπατριώτη του, Χουμπ Στέφενς.
Βεβαίως, ο Ιβάν Σαββίδης φιλοδοξεί να προκαλέσει… σεισμό με τον Πάμπλο Πιάτι. Ο Αργεντινός σταρ, που απασχόλησε και άλλες ομάδες, εκδηλώνει τάσεις φυγής από τη Βαλένθια και το θέμα είναι… ορθάνοιχτο για τους Θεσσαλονικείς, καθώς έχουν «δουλέψει» την υπόθεση, έχουν προλειάνει το έδαφος και αισιοδοξούν. Ο Πιάτι είναι 24χρονος μεσοεπιθετικός (ύψους μόλις 1.63), με θητεία σε Εστουντιάντες, Αλμερία και την τελευταία τριετία παίζει στις «νυχτερίδες» (52 συμμετοχές και πέντε γκολ στη Βαλένθια). Την ίδια στιγμή, κορυφώνονται οι επαφές της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του έμπειρου διεθνή μέσου, Αλέξανδρου Τζιόλη στην τουρκική Καϊσέρισπορ, με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο.

Exit mobile version