«Πετάει» η Δόξα Δράμας

Συνεχίζει τις νίκες η Δόξα, που μετά τον Άρη, επικράτησε και της Αναγέννησης Γιαννιτσών (2-0) , σκαρφαλώνοντας στη βαθμολογία

Αν και η Δόξα μπήκε πολύ πιο επιθετικά τα Γιαννιτσά ήταν εκείνα που έκαναν την πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα με σουτ του Μωυσιάδη στο 10ο λεπτό.

Ενώ τα Γιαννιτσά είχαν τις ευκαιρίες, η Δόξα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό. Ο Γελαδάρης μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και βρήκε με μπαλιά στο πρώτο δοκάρι τον Αθανασιάδη, που έπιασε γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην άλλη πλευρά των διχτύων του Τοντώνη κάνοντας το 1-0.

Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους και στο 45′ ο Μουδούρογλου με έναν «κεραυνό» σημείωσε το 2-0 που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Δόξα Δράμας (Παντζιαράς): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς (90′ Σμίλιανιτς), Στόικος, Αθανασιάδης (74′ Παπαβασιλείου), Κυριακίδης (64′ Κανετίδης), Μουδούρογλου
Αναγέννηση Γιαννιτσών: (Ασλανίδης): Τεντώνης, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (54′ Καπουσούζης), Μωυσιάδης (82′ Γκοτζαμάνης), Μπάρμπας, Κιορτσής (66′ Καραδήμος)

Exit mobile version