Πιερικός: Αισιόδοξος ο Παπαζιώγας… ενόψει της ΓΣ

Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης, Νίκος Παπαζιώγας που συμμετέχει στην πενταμελή επιτροπή του Πιερικού, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του συλλόγου ενόψει της κρίσιμης Γενική Συνέλευσης της Τετάρτης (3/6 20:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Αrenapress»:

«Μετράμε αντίστροφα για τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, στις 20:00 μ.μ στο συνεδριακό κέντρο ”Εκάβη”. Εκεί θα κριθεί το μέλλον του Πιερικού, με ανακοίνωση ενδιαφερόμενων, παρουσίαση και προγραμματικές δηλώσεις. Εκτιμώ ότι θα υπάρχουν επιλογές, ίσως κατέβουν από 2 έως 4 σχήματα. Υπάρχει σίγουρα το «αύριο» και θα αποφευχθεί η λύση πρωτοδικείου. Διακρίνω ενδιαφέρον και κινητικότητα με τις εκλογές να ορίζονται για ένα δεκαπενθήμερο μετά (19 η 20 του μηνός) και πάλι στην Εκάβη αν υπάρχει πάνω από ένα σχήμα. Αλλιώς όλα θα είναι τυπικά. Η συνέλευση παίρνει την τελική απόφαση».

Τέλος επεσήμανε τα εξής: «Επίσημα εκδηλωμένη κίνηση είναι από την πλευρά Μανώλα, Ντούφα και Μανίκα, ήρθαν με δικηγόρους και παρουσίασαν πλάνο, όπως και θα κάνουν δημόσια τη Τετάρτη. Για τη Δευτέρα προγραμματίστηκε πρώτο ραντεβού με τοπικούς παράγοντες, που ενεπλάκησαν σε άλλη ομάδα του δήμου (σ.σ. πιθανότατα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, αφού δεν υπάρχει ανθρώπων του Βατανιακού και έτσι δεν αποκλείεται ο Γιώργος Γαβρίδης να εμπλέκεται μεταξύ άλλων). Η επιτροπή διαρκώς προσπαθεί να προσελκύσει ενδιαφερόμενους, σοβαρούς και στοχευμένους. Σε κάθε περίπτωση, προέχει να μη χαθεί χρόνος, να επιστρέψει άμεσα ο Πιερικός στη Β’ Εθνική και να οργανωθεί σε γερά θεμέλια».

Exit mobile version