Πολεμικό Ναυτικό – Θάνατος 19χρονης: Το επικρατέστερο σενάριο

Φως στην υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου της 19χρονης Θάλειας που υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Το σενάριο της δηλητηρίασης φαίνεται να εξετάζεται ως αιτία για τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης δόκιμης ναυτικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το onlarissa.net, από τον στενό οικογενειακό κύκλο της άτυχης κοπέλας, η 19χρονη δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, ενώ ο κορονοϊός που είχε νοσήσει νωρίτερα, είχε αρνητικοποιηθεί εν πλω.

Αυτό αναφέρουν πρόσωπα της οικογενείας της 19χρονης Θάλειας και υποστηρίζουν ότι ο οργανισμός της κοπέλας από την πρόσφατη νόσηση ίσως να ήταν αδύναμος, όμως τα πάντα φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από τη στάση που έκανε το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι Λαγκουλέτ στην Τυνησία, εκεί όπου αναζητείται η άκρη του νήματος, μήπως δηλαδή η κοπέλα έφαγε εκεί κάτι που της προκάλεσε δηλητηρίαση.

Σήμερα Παρασκευή 26/8 θα γίνουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν οι ακόμα πιο χρονοβόρες τοξικολογικές που ίσως αποφανθούν για τις αίτια του θανάτου.

Exit mobile version