Πρόκριση στα… πέναλτι για Εθνικό

Την πρόκριση στα πέναλτι (5-3) κατάφερε να πάρει ο Εθνικός καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 3-3

Σε ένα παιχνίδι για γερά… νεύρα ο Εθνικός στα πέναλτι πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 5′ με τον Γκουτσούλα. Η απάντηση του Εθνικού ήρθε στο 10′ με τον Γκορόγια να ισοφαρίζει με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μισό, ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατός και στο 62′ ο Βελέτης από κοντά έκανε το 1-2. Στο 74′ οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παυλόπουλου και ο Δωροβίνης ευστόχησε για το 1-3.

Στο 76′, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέρμπης, αλλά ο Βουτσινάς έκανε εκπληκτική απόκρουση. Στο 78′ ο Γκουτσούλας και πάλι με προβολή μείωσε σε 2-3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Δρυμούσης ισοφάρισε σε 3-3, στέλνοντας τον ημιτελικό στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο η Κηφισιά μπήκε δυνατά και στο 94′ ο Κολοτούρος είχε δοκάρι. Όμως γκολ δε σημειώθηκε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί οι Πειραιώτες αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, παίρνοντας τελικά την πρόκριση με σκορ 3-5.

Κηφισιά: Γουμάγιας, Παπάζογλου (75′ Καραμπάς), Εσλερ (105′ Παληαρούτας), Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιμικλής (60′ Δρυμούσης), Ματσούκας, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος

Εθνικός: Βουτσινάς, Τσαραούσης, Κουκούλης, Μπένα, Ξενιτόπουλος, Γούλας, Βελέτης, Τογρού, Γκορόγιας (70′ Δωροβίνης), Λεωνιδόπουλος, Παυλόπουλος

Exit mobile version