Πύθωνας έχει αρπάξει ασβό – Μεγάλη ανατροπή στην συνέχεια (video)

Μεγάλη μάχη και τρομερή… εισβολή.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την μεγάλη μάχη που δίνει ένας ασβός απέναντι σ’ έναν τεράστιο πύθωνα που αγγίζει τα δύο μέτρα. Το ερπετό δείχνει αρχικά να… ελέγχει την έκβαση της μάχης, ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, όλα αλλάζουν.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τουρίστες, οι οποίοι έκαναν σαφάρι και διαπίστωσαν την μάχη του πύθωνα με τον ασβό. Όμως, λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασε και ένα τσακάλι. Φαίνεται πως η… εισβολή προκάλεσε ανατροπή στην έκβαση.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Βλέπετε, το τσακάλι κατάφερε να… τραβήξει την προσοχή του φιδιού, το οποίο χαλάρωσε την πίεσή του στον ασβό. Έτσι, ο τελευταίος βρήκε την ευκαιρία να κάνει μερικές… μανούβρες και τελικά να «λυθεί». Ωστόσο, αντί να αποχωρήσει από το σημείο, έκανε την… επίθεσή του στον πύθωνα.

Μάλιστα, στους τρεις φαίνεται πως… χωράει και τέταρτος, μια και ένα δεύτερο τσακάλι είδε την μάχη και βρέθηκε στο σημείο, έχοντας ως στόχο να αρπάξει το φίδι. Όμως, ο ασβός φαίνεται πως βγήκε νικητής, καθώς κατάφερε να σκοτώσει το ερπετό, αλλά και να τρέψει σε φυγή τα δύο τσακάλια.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την πιο «θλιμμένη» γάτα στον κόσμο (photos)

Ψάρευαν αμέριμνοι απ’ το σκάφος τους, όταν ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν… (video)

Επική γκάφα! Πήγε να φτιάξει το κρεβάτι και την «κατάπιε» (video)

Exit mobile version