Πύρασος: Ανανέωσε ο Βαν ντε Γουίχε, παρελθόν ο Κοντοβάς

Την συμφωνία του με τον Πύρασο ανανέωσε ο Βαν ντε Γουίχε, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Κοντοβάς.

Η ανακοίνωση για τον Βαν ντε Γουίχε:

«Από τη διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνεται ότι ο τερματοφύλακας Ντάριο Βαν ντε Γουίχε συνεχίζει στην ομάδα μας τη νέα σεζόν 2015-16. Γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου 1992, ο Ντάριο αγωνίζεται στον Πύρασο τα τελευταία τρία χρόνια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τις υπογραφές:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς επιτυχίες. Ο Πύρασος έχει δομηθεί σε πολύ γερές βάσεις, για αυτό κάθε σεζόν είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω για ακόμη ένα πρωτάθλημα την ομάδα, είναι σημαντικό που εκπροσωπεί την Ν. Αγχίαλο και τη Μαγνησία στη Γ” Εθνική και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα καταβάλλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Γιάννη Κονταοβά για την αποχώρηση του:

«Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον Πύρασο. Θα αγωνιστώ σε ομάδα του Τοπικού σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα για πέντε χρόνια, τα καλύτερα της ποδοσφαιρικής μου διαδρομής. Έπαιξα στην καλύτερη σεζόν του Πυράσου στη Δ” Εθνική, έπαιξα σε δύο σεζόν στην Α” Τοπική που κατακτήσαμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο, πανηγυρίσαμε την άνοδο και συμμετείχα σε όλα τα παιχνίδια της Γ” Εθνικής. Φεύγω γεμάτος από σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις, όμορφες στιγμές, ιστορικά παιχνίδια, ομαδική προσπάθεια, σκληρή δουλειά, κοινές αγωνίες και επιδιώξεις.

Το κυριότερο όμως είναι ότι φεύγω έχοντας κάνει πολλούς νέους φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πύρασο, τους συμπαίκτες μου αυτά τα πέντε χρόνια, τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου για την αγάπη του και κυρίως, τα μέλη της διοίκησης. Τον πρόεδρο Άκη Στάμο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την άψογη συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου. Μπορεί να ολοκλήρωσα την αγωνιστική μου παρουσία στην ομάδα, αλλά θα είμαι δίπλα της ως φίλαθλος και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της. Εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν και είμαι σίγουρος ότι ο Πύρασος θα πετύχει τους στόχους τους, όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια».

Exit mobile version