Σεντόνι στη Τούμπα, φιέστα στη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (1-1) στον… τελικό των πλέι οφ και τερμάτισε στην πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Στο 17′ ο Γκάρι Ροντρίγκεζ συνδυάστηκε με τον Πέλκα και με δεξί σουτ «κεραυνοβόλησε» τον Στιλ για το 1-0. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ρόμπιν Λουντ στο 26΄ όταν επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο αριστερό πόδι του Βίτορ, ξεγελώντας τον Γλύκο.

Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος ολοκλήρωνε ιδανικά τη σεζόν με τη νίκη που σημείωσε με 1-0 επί της ΑΕΚ. Οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική χρονιά που στέλνει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 41′ ο Μασούρας σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι γηπεδούχοι γνώριζαν πριν τη σέντρα πως θα ξεκινήσουν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και η Ένωση από τον 3ο. Στο 49′ ο Αραβίδης, που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Πανιωνίου είχε δοκάρι για την ΑΕΚ.

Exit mobile version