Σιδέρης: «Ο Στούπας δεν θέλει να συνεχίσει»

Η απόφαση του Γιώργου Στούπα να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του Ηρακλή Ψαχνών μοιάζει ειλημμένη, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Σιδέρης.

Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» επικρατεί κλίμα αβεβαιότητας μετά και την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης (λόγω μη απαρτίας), με τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής να αναφέρει πως ο Στούπας δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει… και το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τα Ψαχνά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιδέρη στο τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας»: «Δεν υπήρξε απαρτία. Ο πρόεδρος είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Ήταν πολύ συγκινημένος. Σαν αντιπρόεδρος εισηγήθηκα στους παρευρισκόμενους να γίνει νέα συνέλευση μετά τις 30 Ιουνίου. Πρώτον γιατί δεν υπήρξε απαρτία και δεύτερον γιατί περιμένουμε εξελίξεις μετά τις 25 του μήνα. Αν το πρωτάθλημα θα έχει 20 ομάδες, αν σωθούν επιπλέον ΠΑΕ και ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή, ώστε αν προκύψει διοίκηση να γνωρίζει πού θα βρίσκεται η ομάδα. Νωρίτερα δεν γίνονται αρχαιρεσίες. Αρχές Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές. Ελπίζουμε να υπάρξουν άνθρωποι που θα θέλουν να βοηθήσουν και να προχωρήσει ο Ηρακλής».

Για το αν ο Στούπας επιμένει στην αποχώρησή του: «Τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν κατηγορηματικός και δεν θέλει να συνεχίσει».

Exit mobile version