Στοίχημα: Ευκαιρίες σε Ιρλανδία και Σκωτία

Μια χαρά μας φέρθηκε η Αγγλία το στοιχηματικό τριήμερο που πέρασε, πέρασαν οι 2 από τις 3 προτάσεις.

Σε φουλ ρυθμούς θα μπούμε σιγά σιγά, με το πρόγραμμα της Παρασκευής. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Γκάλγουεϊ – Σεντ Πάτρικς

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Γκάλγουεϊ): Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Τρανταχτή παρουσία στο ματς με την Μπρέι για την Γκάλγουεϊ και απίστευτο νικηφόρο 5-0 εκτός έδρας. Χατ τρικ από τον Κούραν, που πήρε την ομάδα του από το… χέρι, ενώ ακολούθησαν στην συνέχεια ο Κόνολι με τον Κάνινγκχαμ. Αυτή η νίκη δίνει μεγάλη ώθηση στους νεοφώτιστους, που ήταν και η τρίτη τους στην σεζόν (3-0-7). Δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους πλέον στην μεγάλη κατηγορία, όμως τους περιμένει σήμερα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Σεντ Πάτρικς. Στο στάδιο αποθεραπείας ο στόπερ Ο΄ Κόνελ και ο χαφ Μόλοϊ, που είναι νοκ άουτ. Λείπει από το ξεκίνημα της σεζόν ο μέσος Κάντγουελ.

Απουσίες: Ο΄ Κόνελ (Α, 6/0), Μόλοϊ (Μ, 6/0), Κάντγουελ (Μ)

Η Σεντ Πάτρικς μετέτρεψε σε πάρτι το ντέρμπι με την Σλίγκο Ρόβερς και επικράτησε εντός έδρας με 3-0. Πρωταγωνιστής με δύο τέρματα ο Γκριν, ενώ το κερασάκι στην… τούρτα πρόσθεσε στο φινάλε ο Φόρεστερ. Ολοένα και καλύτερη η ομάδα τουΜπάκλεϊ, αφήνοντας πίσω της το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πλέον τρέχει αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών και στοχεύει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μέτρια πάντως η παρουσία της εκτός έδρας, με απολογισμό 2-1-2. Ο προπονητής της ομάδας Λίαμ Μπάκλεϊ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού 100% έτοιμοι είναι πλέον ο χαφ Γουετζέ και ο φορ Φάγκαν.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Υπολογίσιμη η Γκάλγουεϊ, αλλά η Σεντ Πάτρικς είναι πιο έμπειρη και πλέον σε πολύ καλή κατάσταση. Της δίνουμε το προβάδισμα και πάμε στο διπλό.

Σέλτικ – Νταντί

Α’ Γύρος: Νταντί – Σέλτικ 1-1
Β’ Γύρος: Σέλτικ – Νταντί 2-1
Γ’ Γύρος: Νταντί – Σέλτικ 1-2

Προϊστορία 10ετίας (με γηπεδούχο την Σέλτικ): 2Ν–0Ι–0Η

Ένα βήμα απέχει η Σέλτικ από την κατάκτηση του τίτλου, έπειτα από την εύκολη εκτός έδρας επικράτηση επί της Νταντί Γιουνάιτεντ. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Ντάνι Λένον είχε εύκολο έργο κόντρα στη Γιουνάιτεντ, την ισοπέδωσε με 3-0 και με την εικόνα που είχε η αναμέτρηση, θα μπορούσε να έχει νικήσει και με περισσότερα τέρματα. Για την ακρίβεια, ο Γκρίφιθς ήταν εκείνος ο οποίος την ισοπέδωσε μόνος του, πετυχαίνοντας χατ τρικ (47′, 65′, 84′). Από την άλλη μεριά η Νταντί Γιουνάιτεντ έδειχνε ανίκανη να αντιδράσει και απόλυτα δίκαια έχασε. Έχει βρει δίχτυα στα 21 από τα 23 τελευταία παιχνίδια της. Αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες τη Νταντί και τρίτη φορά στο ίδιο διάστημα ομάδα της περιοχής. Χρειάζεται ακόμα τέσσερις βαθμούς ή απλώς να χάσει πόντους αυτήν την εβδομάδα η Αμπερντίν ώστε να κλειδώσει την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια με νίκη κόντρα στη Νταντί θα πρέπει να αυτοκτονήσει κάνοντας τρεις απανωτές ήττες και να πάρει όλα τα ματς η Αμπερντίν. Εκτός οι αμυντικοί Μάλγκρου (8 συμ.), Λούστιγκ (5/2).

Απουσίες: Μάλγκρου (Α, 8/0), Λούστιγκ (Α, 5/2)

Η Νταντί ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σεντ Τζόνστον και πλέον έχει απομακρυνθεί σημαντικά από την τέταρτη θέση. Παρόλα αυτά υπάρχει καλή ψυχολογία στις τάξεις της. Έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες από τη Σεντ Τζόνστον με το δίκαιο 2-0 εντός έδρας σε ένα ματς στο οποίο δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την αντίπαλό της. Ελάχιστες οι φάσεις από τη μεριά της ομάδας του Πολ Χάρτλεϊ, καλύτερη σε όλο το ματς η Σεντ Τζόνστον, πέτυχε ένα τέρμα με τον Σουόνσον στο 53′ και ένα ακόμα με τον Γουόδερσπουν στο 67′. Σε αυτό το ματς έμεινε με 10 παίκτες η Νταντί. Τα 7 από τα 12 πιο πρόσφατα ματς της ήταν no goal. Όπως και να έχει, δεν σκάνε στη Νταντί, ήδη είναι επιτυχία τα πλέι οφ. Ο τεχνικός Χάρτλεϊ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την κακή εμφάνιση από την πλευρά της ομάδας του, τονίζοντας ότι αυτή ήταν μακράν η χειρότερη στη φετινή σεζόν από τους παίκτες του και ξεκαθάρισε ότι περιμένει καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια. Εκτός ο αμυντικός Ιρβάιν (24/4), ο μέσος Χάρκινς (26/4) και ο επιθετικός Τάνκουλιτς (20/1).

Απουσίες: Ιρβάιν (Α, 24/4), Χάρκινς (Μ, 26/4), Τάνκουλιτς (Ε, 20/1)

Εκτίμηση: Η Σέλτικ έχει σοβαρέψει και θέλει να «κλειδώσει» τον τίτλο. Φυσικά δεν έχει αξία να πάμε με ποντάρισμα στον εξαιρετικά χαμηλό άσσο, λογικότερο είναι να πάμε με την πιθανότητα να σκοράρει μία ή καμία από τις δύο ομάδες. Επιλογή το no goal εδώ.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Sportingbet και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version