Στο Περιστέρι το ΑΕ Σπάρτης – ΑΟ Κυπαρισσίας

Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό των τελικών ανάμεσα σε ΑΕ Σπάρτης και ΑΟ Κυπαρισσίας (14/6 18:00).

Και αυτό δεν είναι άλλο από το δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες (4/6) το Άργος και η Κόρινθος είχαν απορριφθεί εξ’ αρχής για λόγους ασφαλείας και όλα έδειχναν κατά Αθήνα μεριά ότι θα διεξαγόταν ο τελικός των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική…. όπως και έγινε! Οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζονται για το μεγάλο αγώνα, με τους Σπαρτιάτες να τα παίζουν όλα για όλα για τον ένα και μοναδικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Να αναφέρουμε ότι η ΕΠΟ αποφάσισε… Αθήνα αφενός για να μην εκτραχυνθούν τα πνεύματα, αφετέρου για να υπάρχει ασφάλεια μεταξύ των φιλάθλων (ξεχωριστές κερκίδες).

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Ο αγώνας μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ΑΟ Κυπαρισσίας-ΑΕ Σπάρτη ορίστηκε να διεξαχθεί στις 14/6 και ώρα 18:00 στο Δημ. Περιστερίου»

Όπως διαβάσαμε και στο επίσημο σάιτ του Ατρόμητου: «Το γήπεδο είναι 9.050 θέσεις ωστόσο είναι πιο λειτουργικό και προσιτό για τους φιλάθλους. Ένα υπέροχο καφέ-μπαρ κοσμεί πλέον το γήπεδο. Νέα καθίσματα, τουαλέτες σε όλες τις θύρες, αισθητικές παρεμβάσεις και το σκέπαστρο η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε τον Μάιο του 2009 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έχουν μετατρέψει την έδρα του Ατρόμητου σε ένα καλαίσθητο και ιδιαίτερα προσεγμένο γήπεδο».

Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου περιστοιχίζεται από τις οδούς Τζον Κέννεντι, Γιαννιτσών, Κρέσνας και Μπιζανίου.

Exit mobile version