Το «θάψιμο» στον Κοψιδά, ο τσαμπουκάς στο House of Fame και η Φάρμα

Τις κορυφαίες στιγμές των ελληνικών ριάλιτι παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στο «Πάμε Δανάη!».

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Survivor. Το πονηρό κουίζ στο παιχνίδι επιβίωσης για το ποσοστό των ανθρώπων που χρησιμοποιεί το κινητό στη διάρκεια της ερωτικής πράξης, άναψε… φωτιά μεταξύ Ασημακόπουλου και Κατσούλη.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το House of Fame. Κι αυτό, καθώς επικράτησε έντασηανάμεσα στον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Γιώργο Αρσενάκο με αφορμή το κομμάτι που ερμήνευσε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το αφιέρωσε στην γιαγιά του. Κάτι που ο κριτής χαρακτήρισε σαν συναισθηματική παρά καλή επιλογή από πλευράς του.

Αμέσως μετά την κριτική, ο Πάνος Μεταξόπουλος θέλησε να πάρει τον λόγο και απασφάλισε προς υπεράσπιση του σπουδαστή της μουσικής ακαδημίας! «Ειλικρινά δεν ξέρω πως να εκλάβω αυτό που είπατε πριν. Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, δε με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτόν πρέπει να σκύβετε το κεφάλι» τόνισε.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Φάρμα. O Στράτος Τζώρτζογλου έκλαψε γιατί του λείπει η γυναίκα του και το παιδί του. Στη συνέχεια… τραγούδισε το Last Christmas.

Μάλιστα, από την Φάρμα αναμένονται δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι αναμένεται να αποχωρήσουν η Σοφία Παυλίδου και ο Ερωτόκριτος.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Survivor. Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς πυροβολούν τον Γιώργο Κοψιδά, για τις διχαστικές δηλώσεις που έκανε λίγο πριν αποχωρήσεί.

Στην κορυφή βρίσκεται η Φάρμα. O Ερωτόκριτος σηκώνει με την ενέργειά του τον Μιχάλη Ιατρόπουλο από την καρέκλα. Ταυτόχρονα, συγκίνησε με την ιστορία του παιδιού του που στα 11 του χρόνια έφυγε από λευχαιμία.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version