Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή – Δεν πίστευαν αυτό που είδαν (video)

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Κάτι… μοναδικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού που είχε τοποθετηθεί από τους ιδιοκτήτες στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οικίας τους. Μάλιστα, μόλις πήραν στα χέρια τους το υλικό και είδαν το βίντεο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Ντρέικ που βρίσκεται σε υψόμετρο στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, όλα έδειχναν ιδιαίτερα… ήσυχα στην αυλή του σπιτιού. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα τα πάντα… άλλαξαν.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του νησιού, τα ξημερώματα της Τρίτης (23/6) στις 4:00 έκανε την εμφάνισή της μία αρκούδα στην αυλή. Αρχικά, ξεκίνησε την… έρευνά της στο σημείο και περισσότερο στο… μπάρμπεκιου. Στην συνέχεια πήδηξε τον φράκτη και βρέθηκε μπροστά στην κάμερα. Αφού την… επεξεργάστηκε για λίγο, αποφάσισε να συνεχίσει τον δρόμο της και να αποχωρήσει από το σημείο.

Ωστόσο, τα πλάνα από το βίντεο κατάφεραν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, μια και με το που ανέβηκε στα social media έγινε viral, κυρίως για το γεγονός πως η αρκούδα είχε φτάσει πολύ κοντά στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έπαθε σοκ: Είχε βάλει κάμερα σε φωλιά πουλιών – Ανατριχιαστικό αυτό που έγινε (video)

Έκαναν βουτιά στον βυθό και βρήκαν χταπόδι – Δεν φαντάζεστε πώς καμουφλαρίστηκε (video)

Αυτός είναι ο λόγος που οι τηγανιτές πατάτες δεν τρώγονται αν κρυώσουν (photos)

Exit mobile version