Τυχερή ψαριά – Δείτε πόσα έπιασε με μία πετονιά (video)

Μεγάλη τύχη για μία παρέα.

Μία από τις καλύτερες ψαριές της ζωής του πέτυχε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος χρησιμοποίησε μία μόνο πετονιά. Ο ψαράς είχε πάει μαζί με δύο φίλους του σε λίμνη, όταν κατάφερε να σημειώσει μία τρομερή… επιτυχία.

Το περιστατικό έγινε σε λίμνη στο βόρειο Οντάριο στον Καναδά. Πρωταγωνιστής… ήταν ο Ράιαν Γκροβς, ο οποίος ήταν στην βάρκα του μαζί με τους Άαριν Βέρα και Άιντεν Ταγκ. Ο πρώτος έριξε την πετονιά του και περίμενε… υπομονετικά να τσιμπήσει κάποιο ψάρι.

Έπειτα από λίγο, διαπίστωσε πως ένα ψάρι είχε… καρφωθεί στο αγκίστρι του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η… διαδικασία για να το βγάλει από το νερό και να ολοκληρώσει την ψαριά του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όμως, λίγο αργότερα βρέθηκε ενώπιον μιας τρομερής… έκπληξης. Βλέπετε, ένα άλλο ψάρι, σαφώς πιο μεγάλο, έπιασε στο στόμα του το ίδιο ψάρι που είχε αγκιστρωθεί στην πετονιά του Ράιαν και προσπάθησε να το… αρπάξει.

Ωστόσο, με συντονισμένες κινήσεις, ο Γκροβς κατάφερε να φέρει τα δύο ψάρια προς το μέρος της βάρκας και την κατάλληλη στιγμή, αμφότερα βρέθηκαν στην απόχη της παρέας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν την… τύχη τους.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την πιο «θλιμμένη» γάτα στον κόσμο (photos)

Ψάρευαν αμέριμνοι απ’ το σκάφος τους, όταν ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν… (video)

Επική γκάφα! Πήγε να φτιάξει το κρεβάτι και την «κατάπιε» (video)

Exit mobile version