Φιλική αναμέτρηση παλαίμαχων ΑΕΚ – Ατσαλένιου… στην μνήμη του Γύπαρη

Την μνήμη του Θέμη Γύπαρη τίμησαν χθες οι βετεράνοι άσσοι της ΑΕΚ και του Ατσαλένιου, με τους «κιτρινόμαυρους» να γνωρίζουν την ήττα με 3-2. Τιμήθηκαν οι Μιχάλης Παυλής και Βασίλης Δημητριάδης.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αναμετρήθηκαν χθες (24/12) με τους αντίστοιχους του Ατσαλένιου στα πλαίσια φιλικού αγώνα προς τιμήν του Θέμη Γύπαρη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Οι σχέσεις των δυο συλλόγων είναι αρκετά καλές και έτσι η φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό εξαιρετικές συνθήκες. Για την ιστορία, οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-2 της «Ένωσης» με σκόρερ τους Ζανελάρη (2) και Σουτζή, ενώ από την πλευρά του «Δικέφαλου» δυο γκολ πέτυχε ο Μιχάλης Παυλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το παιχνίδι, οι Μιχάλης Παυλής και Βασίλης Δημητριάδης παρέλαβαν τιμητικό βραβείο για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την σύνθεση της ΑΕΚ αποτέλεσαν οι : Τσίχλας, Φιλιπάκης, Ασλάνης, Ποντίκαλης, Πανταζής, Τζιράκης, Αγιομυργιαννάκης, Παυλής, Κωστάκης, Δημητριάδης, Μισαργόπουλος Α., Μιμίκος Κ., Μισαργόπουλος Μ., Σαμαριτάκης, Μαρής, Φακίδης

Tην σύνθεση του ΠΟΑ αποτέλεσαν οι: Βλατάς, Τσαίνης, Ανδριαδάκης, Ρωμανάκης, Καλαφάτης, Σουτζής, Βοργιάς, Καρουζάκης, Πίτσος, Ζανελάρης, Σακαβέλης, Ρωμανάκης Δ.

Exit mobile version