«Φρένο» από Ατρόμητο σε Κηφισιά

«Φρένο» στα όνειρα της Κηφισιάς για τη διεκδίκηση του τίτλου έβαλε ο Ατρόμητος Πειραιά.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ευτύχησαν να κάνουν μια εκρηκτική εκκίνηση. Μόλις στο 5′ ο Παναγιωτόπουλος κέρδισε καθαρό πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα, ενώ επτά λεπτά αργότερα (12′) ο Τερζής με πλασέ σημείωσε το 2-0.

Η Κηφισιά, που ήταν κακή στο πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο μέρος μπήκε με διάθεση να τα παίξει όλα για όλα. Όμως στο διάστημα που πίεσε κατάφερε μόνο να μειώσει με τον Μπαντούνα στο 50′.

Επιπλέον ο ρέφερι Λάμπρου έδειξε μεγάλη ανοχή σε φαινόμενα που δυσφημούν το άθλημα. Συγκεκριμένα, προς το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα κι ενώ η Κηφισιά πίεζε για την ισοφάριση εμφανιζόταν μπάλες από το πουθενά στον αγωνιστικό χώρο.

Σε μια χαρακτηριστική φάση εκτέλεσης πλάγιου από παίκτη της Κηφισιάς, κάποιος πέταξε μια επιπλέον μπάλα στο χορτάρι με τον διαιτητή της αναμέτρησης αντί να δώσει επανάληψη, αποφάσισε να συνεχίσει το ματς με ελεύθερο σε κομβική στιγμή του αγώνα. Προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν έγινε καν παρατήρηση, αλλά ούτε και εντόπισε-είδε τη νέα… εισβολή μπάλας λίγα λεπτά αργότερα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καρνέζης, Μαντζώρος, Γιαννουλάκης, Τερζής, Τούρλος, Στρατής, Γεωργιάδης (89′ Κολιός), Σάμιος, Αργυρίου (80′ Μπουλούλης), Παναγιωτόπουλος (65′ Κατσαβριάς), Σουλελές.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Κολοτούρος (46′ Μπαντούνας), Ανδρίκος, Ματσούκας (58′ Γιόνδης), Δρυμούσης (65′ Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παληαρούτας.

Exit mobile version