Χήνες έστησαν… πάρτι σε πισίνα (video)

Απολαυστικό είναι το βίντεο.

Μπροστά σ’ ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε μία οικογένεια, όταν διαπίστωσε πως στην πισίνα του σπιτιού της είχε… στηθεί ένα διαφορετικό πάρτι. Πάντως, αυτό το γλέντι δεν είχε… ποτά και μουσικές, αλλά οι επισκέπτες ήταν… επίμονοι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες, το Σάββατο 27 Ιουνίου. Μία οικογένεια ξύπνησε λίγο πιο… αργά και μόλις βρέθηκε στο σαλόνι για το πρωινό της, διαπίστωσε πως μία… παρέα είχε κάνει κατάληψη στην πισίνα.

Βλέπετε, όπως διαπίστωσαν τα μέλη της οικογένειας, εντός της πισίνας βρισκόταν μία οικογένεια από χήνες. Μάλιστα, οι τελευταίες έδειχναν να απολαμβάνουν το νερό και έκαναν… βόλτες μέσα στο νερό.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Έτσι, στήθηκε μία μικρή επιχείρηση, προκειμένου να αποχωρήσουν από το σημείο για να μπορέσει η οικογένεια να απολαύσει την πισίνα της. Ένας άνδρας βγήκε από το σπίτι και πήρε το κοντάρι της απόχης, θέλοντας να αναγκάσει τις χήνες να βγουν από την πισίνα και να αποχωρήσουν από το σπίτι.

Αρχικά, η μεγαλύτερη χήνα βγήκε γρήγορα από το νερό και έμεινε δίπλα στην πισίνα, παρακολουθώντας τα μικρά της να αναζητούν τον τρόπο για να βγουν κι αυτά. Ωστόσο, στην αρχή δυσκολεύτηκαν και όταν ο άνδρας προσπάθησε να τα… στείλει προς τα σκαλιά για να διευκολυνθούν, η μεγαλύτερη χήνα μπήκε μπροστά τους για να τα προστατέψει.

Έπειτα από λίγο, οι μικρές χήνες κατάφεραν να βγουν από το νερό και άρχισαν να ακολουθούν την μεγαλύτερη. Ωστόσο, αυτή θέλησε να επιστρέψει και πάλι μέσα στο νερό, με τον άνδρα να την… κυνηγά για να της αποτρέψει την είσοδο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η ξαφνική αποχώρηση που ανατρέπει τα δεδομένα (video)

Πίνετε το νερό που έχετε δίπλα σας το βράδυ; Είναι επικίνδυνο (video)

Χτυπούν φώκια με κοντάρια και πέτρες – Έβγαζαν φωτογραφίες τα παιδιά (video)

Exit mobile version