«Χ»αμένοι και οι δυο… Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής των play off, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο άβολο 0-0 στο «ΕΑΚ» και πλέον περιμένουν τους από κάτω για να δουν κατά πόσο θα αλλάξει η βαθμολογική τους θέση.

Το σημερινό (20/05) αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και στους δυο, όπου ήθελαν το τρίποντο προκειμένου να ανέβουν στον πίνακα. Μέχρι στιγμής συγκατοικούν στη δεύτερη θέση με 18 βαθμούς, αναμένοντας με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά με τη Νίκη Βόλου στα Περιβόλια. Σε περίπτωση που είτε ο ένας είτε ο άλλος έφυγε νικητής θα πλησίαζε την Κέρκυρα στην κορυφή, η οποία αναμετράται εκτός έδρας με το Φωστήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Παντέλη μετράει έξι ισοπαλίας σε επτά συνολικά παιχνίδια.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για τους γηπεδούχους με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 18′ όταν το σουτ που επιχείρησε ο Μόνχε βρήκε πάνω στον Αθανασόπουλο, ο οποίος είχε ήδη πέσει στην εστία του. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το απόλυτο αφεντικό έχοντας την υπεροχή, χωρίς ωστόσο τη μεγάλη φάση. Αυτό οφείλεται στην άψογη αμυντική λειτουργία των παικτών του Θωμά Γράφα, οι οποίοι παρουσιάστηκαν προσηλωμένοι στα μετ’ όπισθεν.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε αν και ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για το X για να διατηρηθούν στην τριάδα. Οι Θεσσαλείς πίεζαν χλιαρά, ενώ οι Ευβοιώτες συνέχισαν στον ίδιο δρόμο πλεύσης.

Αμφότεροι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν κεφάλι, ενώ το πρωτάθλημα έχει πάρει για τα καλά φωτιά.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης (74′ Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης, Μπρέσκα, Μόνχε, Νικολιάς (83′ Κατσίκης), Ιωάννου (62′ Γκούρμα).

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παλαιολόγος, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Γκεμίσης, Τσούτσης (70′ Οχάντζα), Γκμπαγκουιντί (64′ Τσιμότζι), Κρητικός (84′ Νικολόπουλος

Exit mobile version