Ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα

Η 2η αγωνιστική της Euroleague, περιέχει πολύ δυνατές «μονομαχίες» ομάδων. Μία από αυτές είναι αυτή του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου. Στα προγνωστικά euroleague ο Παναθηναϊκός θεωρείται το φαβορί για την επικράτηση, παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμών.

Επειγόντως χρειάζεται τη νίκη το «τριφύλλι» μετά τις κακές του εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Ενδεικτική είναι η οργή του Εργκίν Αταμάν για την εμφάνιση της ομάδας του, απέναντι στο Μαρούσι. Αν και η ομάδα του κέρδισε, είχε πολλά παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του. Πρέπει βέβαια να αναλογιστούμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ουσιαστικά νέα ομάδα, με ελάχιστους παίκτες από ρόστερ προηγούμενων ετών. Η εμπειρία των Μήτογλου και Παπαπέτρου λείπει από τα πρώτα παιχνίδια. Έχουν αγωνιστεί και οι δύο παλαιότερα στους πράσινους και θα βοηθούσαν τους συμπαίκτες του να προσαρμοστούν γρηγορότερα αγωνιστικά. Φυσικά θα βοηθούσαν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, στους οποίους η αθηναϊκή ομάδα έχει θέματα. Παρόλα αυτά, δεν θα αργήσουν πολύ ακόμα να βρουν πατήματα οι Βιλντόζα και Λεσόρτ. Έχουν αποδείξει ότι είναι παίκτες υψηλού επιπέδου, από τις προηγούμενες σεζόν τους στην διοργάνωση. Ο αγώνας  με την Μπάγερν, είναι ευκαιρία για νίκη και boost ψυχολογίας. Ο Παναθηναϊκός, θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Κώστα Σλούκα, ο οποίος υπέστη θλάση και θα λείψει σίγουρα στα επόμενα δύο παιχνίδια. Στις Αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, είναι σίγουρα το παιχνίδι που ξεχωρίζει, μαζί με αυτό της Εφές με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Γερμανοί έδειξαν και στον πρώτο αγώνα τους, ότι θα είναι ομάδα που θα κάνει «ζημιές» ακόμα και στους μεγάλους της Euroleague. Σίγουρα δεν είναι ενδεικτικό το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η Άλμπα θα βρίσκεται εκτός απροόπτου εκτός διεκδίκησης  δεκάδας από πολύ νωρίς. Αλλά τα δείγματα είναι θετικά. Ο Φρανσίσκο αποδεικνύεται ότι μπορεί να παίξει και στο δύσκολο επίπεδο της Ευρωλίγκας και θα είναι καταλυτικός στη φετινή Μπάγερν. Ο Μπολμάρο επέστρεψε στην Ευρώπη και δείχνει ότι είναι θα είναι καθοριστικός για την συνέχεια. Ο Ιμπάκα, είναι σε σημείο που θα βοηθήσει τους Γερμανούς, αν δεν έχει θέματα τραυματισμών. Πρόκειται για σύνολο, που θα κάνει σε αρκετές ομάδες, την ζωή δύσκολη.

Ο άσος του Παναθηναϊκού με χάντικαπ -4.5, βρίσκεται στο 1.78 και μπορούμε να τον ακολουθήσουμε.

 

Exit mobile version