Ανατροπή και παραμονή! Δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ

Τέλος καλό όλα καλά...

Η πολυπόθητη σύγκλιση απόψεων ανάμεσα στη διοίκηση του ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά επετεύχθη…

Η παρουσιάστρια που εμφανιζόταν σφόδρα δυσαρεστημένη με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούσαν στην εκπομπή και την παρουσία της στο Πρωινό, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με το κανάλι, λύνοντας τα τελευταία προβλήματα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τον συμβιβασμό που προσδοκούσαν ότι θα επέλθει και οι δύο πλευρές, με τη Φαίη Σκορδά να κερδίζει την πρώτη μάχη που αφορούσε στην επιλογή των προσώπων που θέλει να έχει στο πάνελ της νέας εκπομπής.

Η χρυσή τομή, πάντως, λένε καλά πληροφορημένες πηγές βρέθηκε κάπου στη μέση και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και προχωρούν στην υλοποίηση του πλάνου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι υπογραφές έχουν μπει στο συμφωνητικό, αφού έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο, λόγω της αλλαγής στην ώρα έναρξης της εκπομπής, που μετατίθεται για τις 12 το μεσημέρι.

Λάμπρος Κωνσταντάρας και Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι τα δύο πρόσωπα που πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι για το πάνελ της Φαίης, ενώ αντίθετα ναυαγεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Μουρατίδη.

Όσο για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν, απομακρύνονται από το κάδρο ο Νίκος Μουρατίδης και η Νάνσυ Παραδεισιανού, που θα μείνει τελικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Σίγουρη είναι η συμμετοχή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Αντίθετα, με ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή της Έλενας Χριστοπούλου.

Exit mobile version