Ισόπαλη με Δανία η Νέων

Ισόπαλη με Δανία η Νέων

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων στην Καβάλα, με το αντίστοιχο συγκρότημα της Δανίας. Τα τέρματα της ελληνικής ομάδας σημείωσαν οι Τσελεπίδης (5΄) και Βασαϊτης (78΄).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας δήλωσε: «Εμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Παρ' όλο που σήμερα δεν νικήσαμε, είμαι ικανοποιημένος από το πάθος και τη θέληση που έβγαλαν στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Τα παιδιά μέρα με τη μέρα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς και δείχνουν να αφομοιώνουν όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Αποκτούν πνεύμα νικητή και δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Η επόμενη φορά που θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο θα είναι για την πρεμιέρα του EURO. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Θα δουλέψουμε σκληρά τις μέρες τις προετοιμασίας μας στην Κατερίνη, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά».

Η σύνθεση της Εθνικής Νέων: Ηλιάδης (46΄ Θεοδωράκης), Σάλιακας (75΄ Μαρκοπουλιώτης), Τσιμίκας, Ρούσσος, Τσελεπίδης (75΄ Βασαϊτης), Καραχάλιος, Πόζογλου (46΄ Κυριακόπουλος), Παπασπύρος (63΄ Στάικος), Βέργος (63΄ Κουλούρης), Κατσέτης (59΄ Ορφανίδης), Τζιτζικαλάκης.

Πηγή: onsports