Εθνική Ελλάδας: Φιλικό και στη Μελβούρνη

Εθνική Ελλάδας: Φιλικό και στη Μελβούρνη

Δύο φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική Ελλάδας με την Αυστραλία στη χώρα των «καγκουρό».

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 4 Ιουνίου στο Σίδνεϊ ενώ η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου τρεις ημέρες αργότερα (7 Ιουνίου) και στη Μελβούρνη.

Αναφορικά με τους συγκεκριμένους φιλικούς αγώνες, ο αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τους αγώνες στην Αυστραλία. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είμαι μεγάλη χαρά να αγωνιζόμαστε μπροστά σε συμπατριώτες μας στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια είχαμε το προνόμιο και τη χαρά να ζήσουμε και να εισπράξουμε την υποστήριξή τους στη Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στην Βραζιλία, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ξεχωριστές αυτές οι στιγμές για εμάς!».

«Μας αρέσει που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά και στους εγκατεστημένους στην Μελβούρνη Έλληνες, που είναι παθιασμένοι με την πατρίδα τους και το ποδόσφαιρό της. Θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας Άγγελος Ποστέκογλου.